Marketingu në Kosovë

More About Us

Marketingu në Kosovë është rritur në vitet e fundit, veçanërisht marketingu digjital. Pesë vite më parë ne mund të shihnim reklama të marketingut, kryesisht nëse ishim duke shikuar TV. Gjatë viteve të fundit Marketingu Digjital ka filluar të bëjë ndryshime në trafikun e kompanive. Më shumë se 70% e popullatës në Kosovë përdorë rrjete sociale çdo ditë. Kjo e bënë më të lehtë për të bërë markën tuaj të famshme duke përdorur Marketingun Digjital.

We Create the Future

Ne Sjellim Rezultate të Mrekullueshme

Qasja jonë me qëllim të caktuar do të ju sjellë më shumë ndërgjegjësim dhe besim për Markën tuaj.

Ky është çelësi për të arritur më shumë blerës potencial dhe për të përmirësuar në mënyre drastike bashkëveprimin me tregun e synuar.

Design Showcase

Dega jonë në Pejë

Favorite Clients

Testimonials

Check What Our Clients Say About Us

Webfaqja më pelqej shumë, edhe punë shumë efikase, faleminderit për qdo gjë dhe suksese!

Leotrim

Leotrim

Designer

Mënyra më e shpejt për të startuar biznesin tuaj! kam pasur knaqsi të bashkëpunoj me juve.

Edona

Edona

Project Manager

Nuk kom besu qe mundet dikush me ma kry webfaqen edhe me e kriju brendin tim për kohë kaq të shkurt, ia ka vlejt me e punësu KameldDigital dhe e rekomandoj kët kompani për kë do qe ka dëshir me startu një biznes të ri ose të e rekllamoj biznesin e vet online edhe një here faleminderit Kamel!

Arlindi

Arlindi

Web Developer
Featured News

Check Fresh
News from Our Blog

Si të Filloni të Bëni Para në Instagram
Në këtë Vit Instagrami ka pasur progres në fushën e tregtisë ...
Pse Nuk Duhet të Bleni Pëlqime në Instagram
Si, për llogari personale ashtu edhe për llogarinë e biznesi ...
Facebook apo Instagram Cila Ështe Platforma e Duhur për Biznesin Tuaj
Keni vendosur që të filloni me reklamimin e produktit apo sh ...

You Ready to Work? Let’s Start

Sign Up to Receive Free Updates!