Shërbimet Tona

Testimonials

What Our Customers Say

Arlindi

Nuk kom besu qe mundet dikush me ma kry webfaqen edhe me e kriju brendin tim për kohë kaq të shkurt, ia ka vlejt me e punësu KameldDigital dhe e rekomandoj kët kompani për kë do qe ka dëshir me startu një biznes të ri ose të e rekllamoj biznesin e vet online edhe një here faleminderit Kamel!

Arlindi

Web Developer
Edona

Mënyra më e shpejt për të startuar biznesin tuaj! kam pasur knaqsi të bashkëpunoj me juve.

Edona

Project Manager
Leotrim

Webfaqja më pelqej shumë, edhe punë shumë efikase, faleminderit për qdo gjë dhe suksese!

Leotrim

Designer
Pricing Plans

Check Our Awesome Pricing Plans

Standard

Perfect for Developers
$99Per
Month
  • 2 Users
  • Unlimited Projects
  • Download Prototypes
Choose Plan

Premium

Perfect for Designers
$150Per
Month
  • 3 Users
  • Unlimited Projects
  • Download Prototypes
Choose Plan