Our Team

Welcome to the

Short Story of Our Team's Success

The 'marketing concept' proposes that in order to satisfy the organizational objectives, an organization should anticipate the needs and wants of consumers and satisfy these more effectively than competitors. This concept originated from Adam Smith's book The Wealth of Nations, but would not become widely used.

Testimonials

What Our Customers Say

Leotrim

Webfaqja më pelqej shumë, edhe punë shumë efikase, faleminderit për qdo gjë dhe suksese!

Leotrim

Designer
Edona

Mënyra më e shpejt për të startuar biznesin tuaj! kam pasur knaqsi të bashkëpunoj me juve.

Edona

Project Manager
Arlindi

Nuk kom besu qe mundet dikush me ma kry webfaqen edhe me e kriju brendin tim për kohë kaq të shkurt, ia ka vlejt me e punësu KameldDigital dhe e rekomandoj kët kompani për kë do qe ka dëshir me startu një biznes të ri ose të e rekllamoj biznesin e vet online edhe një here faleminderit Kamel!

Arlindi

Web Developer